Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ευρω-βαλίτσες θα ήθελε να ετοιμάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έτοιμος και από το εξωτερικό να επιστρέψει αν τον ζητήσει η τρόικα

Μπορεί να αρνήθηκε να δοκιμάσει την τύχη του στον δήμο Αθηναίων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αλλά δεν βρίσκεται ανάμεσα στις προθέσεις του το να παραμείνει για πάντα στο πιο φθοροποιό πολιτικά υπουργείο της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη». 

Τελευταίως, σύμφωνα με τη στήλη, λέει σε συνεργάτες του αλλά και σε άλλους βουλευτές της ΝΔ ότι αν του το ζητήσει ο κ. Σαμαράς θα ήθελε πολύ να είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές, αποφασισμένος μάλιστα να παραιτηθεί αμέσως από υπουργός Υγείας.

Προς το παρόν ο κ. Γεωργιάδης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό, αφού θα επισκεφθεί μέσα σε μία εβδομάδα τη Νορβηγία (και θα επιθεωρήσει και νορβηγικά νοσοκομεία), το Λονδίνο, όπου θα πάει με δικά του έξοδα για να μιλήσει σε φοιτητές του Imperial, και τέλος τις Βρυξέλλες. 

Σε όσους ενδεχομένως πουν πώς γίνεται να ταξιδεύει ο υπουργός ενώ η τρόικα βρίσκεται στην Αθήνα και έχει στείλει τα τελεσίγραφά της, απαντά «Ακόμη κι αν βρίσκομαι στη μέση της διάλεξης στο Πανεπιστήμιο του Ιmperial, αν με ειδοποιήσουν ότι με ζητεί η τρόικα, θα διακόψω και θα επιστρέψω στην Αθήνα...».

1 σχόλιο:

  1. Κι όταν επιστρεφεις να σε πεταξει ο πιλοτος εξω από το αεροπλανο.Χωρις αλεξιπτωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή