Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Προσφορά - Δωρεά πυρηνικού εργαστηρίου προς το κράτος

Καβάλα, 28 Νοεμβρίου 2013

Προς
κ. Σαμαρά Α. – Πρωθυπουργό
κ. Στουρνάρα Ι. – Υπουργό Οικονομικών
κ. Γεωργιάδη Α. – Υπουργό Υγείας
κ. Κοντό Δ. –  Πρόεδρο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Διευθύνω από το 1979 Εργαστήριο Ραδιοϊσοτόπων η πελατεία του οποίου είναι κατά 98% ταμειακή και σταθερή επί 30 χρόνια σε απόλυτους αριθμούς ασθενών (Δείγμα χρηστής σχέσης μεταξύ Ιατρείου – Ταμείων- Συνεργαζομένων Ιατρών – Εφορίας).
Είναι γνωστό ότι οι κρατικές τιμές των εργαστηριακών εξετάσεων είναι καθηλωμένες στα επίπεδα του 1992, όταν οι μισθολογική δαπάνη του εργαστηρίου έκτοτε ανέβηκε κατά 280%, η αξία των χρησιμοποιουμένων αντιδραστηρίων κατά 320% και οι δαπάνες λειτουργίας κατά 335%.
Από ιδρύσεως του ΕΟΠΥΥ, το κράτος αρνείται να εξοφλήσει τις παλαιές οφειλές του, προς τα εργαστήρια, παρακρατά 20% με την εξόφληση των νέων λογαριασμών, ζητά επιστροφή του 10% (rebate) των νέων λογαριασμών και επιστροφή του 30% (claw back) αυτών.
Αποτέλεσμα όλων αυτών να καθίσταται ΑΚΡΩΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ η λειτουργία του εργαστηρίου αφού τα έξοδα λειτουργίας με τις παρακρατήσεις του ΕΟΠΥΥ και το φόρο εισοδήματος ανέρχονται στο 132% των εσόδων, δηλαδή υπάρχει 32% ζημιά από τη σύμβαση εργαστηρίου – ΕΟΠΥΥ.


Γι αυτό σας ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΔΩΡΕΑΝ τις κτιριακές εγκαταστάσεις του εργαστηρίου, τον εργαστηριακό εξοπλισμό που πρόσφατα αντικαταστάθηκε, και την προσωπική μου εργασία, ώστε  λειτουργώντας το εργαστήριο με τις δικές σας οικονομικές λογικές να εξυπηρετείτε τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ με τρόπο τέτοιο που να σας επιτρέπει να αυξάνεται συνεχώς το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας.
Παρακαλώ να αποδεχθείτε την προσφορά μου, για να συνεχιστεί η προσφορά υπηρεσιών στους συμπολίτες μου, να μη μείνουν άνεργοι οι απασχολούμενοι στο εργαστήριο και να μη κινδυνεύω να κατηγορηθώ για χρέη προς το Δημόσιο μετά από 40 χρόνια άσκησης του Ιατρικού λειτουργήματος.

Με τιμή

Στάθης Εριφυλλίδης

Πυρηνικός Ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου