Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Μόσιαλος κατά Θεοδοσιάδη στο...Μέγαρο

Λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του καθηγητή κ. Μόσιαλου με τον πρόεδρο του ΠΦΣ κ. Θεοδοσιάδη, υπήρξε την Παρασκευή στο μέγαρο Μουσικής.


iatronet. Σε λεκτική αντιπαράθεση σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση, ήρθαν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης και ο καθηγητής κ. Ηλίας Μόσιαλος στο περιθώριο των εργασιών της συνδιάσκεψης για την Υγεία, στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ ρώτησε αν τώρα που είναι μακριά από τις θέσεις εξουσίας αισθάνεται ότι κάτι έγινε λάθος ή έχει μετανιώσει για κάποιες από τις αποφάσεις που έλαβε για τα φαρμακεία.

Ο καθηγητής απέφυγε επιμελώς, παρά την πίεση του κ. Θεοδοσιάδη να δώσει σαφή απάντηση, εμμένοντας στα περί μεγάλου ποσοστού κέρδους των φαρμακείων και της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Ο κ. Μόσιαλος είπε ότι διαφωνούσε σε πολλά σημεία με τον κ. Λοβέρδο και στην ερώτηση του κ. Θεοδοσιάδη γιατί τότε ψήφιζε τα μέτρα, απάντησε πως αλλιώς θα έπεφτε η κυβέρνηση.

Σε άλλη ερώτηση τι έκανε ως πρωτεύον στέλεχος της 'επιτροπής σοφών' για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, η απάντηση ήταν 'δεν πρόλαβα'.

Τελικά η λεκτική αντιπαράθεση έληξε με την οργισμένη αποχώρηση του κ. Μόσιαλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου