Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Γεωργιάδης: Θα γίνουν απολύσεις γιατρών ΕΟΠΥΥ

Δεν θα γίνουν απολύσεις νοσηλευτικού μόνον προσωπικού, σημειώνει ο υπουργός Υγείας σε συνεντευξή του στο περιοδικό Crash.

Στην ομολογία ότι θα γίνουν απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ, προβαίνει ο υπουργός Υγείας, με συνέντευξή του στο περιοδικό 'Crash'.

Απαντώντας σε ερώτημα εάν θα γίνουν απολύσεις μόνιμου προσωπικού στο χώρο της Υγείας, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης απαντά ως εξής:

'Ορισμένες θα γίνουν. Νοσηλευτικό προσωπικό όχι. Για γιατρούς μιλάω από τον ΕΟΠΥΥ.

Όσον αφορά το ΕΣΥ, δεν θα γίνουν απολύσεις'.

Τηλεόραση

Στην ίδια συνέντευξη, ο υπουργός Υγείας υπεραμύνεται της τακτικής των πολλαπλών εμφανίσεών του καθημερινά στην τηλεόραση, λέγοντας ότι πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι υπουργοί:

'Βγαίνω, διότι θέλω να εξηγώ στους πολίτες τις αποφάσεις που λαμβάνω.

Πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος που επικράτησε για ένα διάστημα στην Ελλάδα το αντιμνημόνιο, είναι διότι εμείς οι πολιτικοί δεν βγαίναμε να ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί παίρναμε διάφορες αποφάσεις.

Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να βγαίνουν τα μέλη της κυβέρνησης πολύ πιο συχνά στην τηλεόραση.

Μία από τις δουλειές του πολιτικού είναι να ενημερώνει τους πολίτες'.

Παπανδρέου

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η αναφορά του κ. Γεωργιάδη στο μνημόνιο και στον ρόλο του τότε πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου:

'Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μάς έβαλε στο μνημόνιο, διότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος, αλλά, δυστυχώς, δεν διαπραγματεύτηκε όπως έπρεπε τους όρους του μνημονίου.

Ευτυχώς, ο Αντώνης Σαμαράς βελτίωσε κάποιους όρους του μνημονίου'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου