Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Οταν η... γραφικότητα εισβάλλει στο Μαξίμου!


patoylis_adonis_0

Πανικός επικράτησε χθες στο μέγαρο Μαξίμου, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού με το προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Η αναστάτωση προκλήθηκε όταν ξαφνικά και απρόσκλητος μπήκε στο Μαξίμου ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, πολύ πριν μάλιστα εισέλθουν οι εκπρόσωποι του ΠΙΣ. Ο κ. Πατούλης, ο οποίος έχει αποκληθεί στο παρελθόν και ως χειροκροτητής και υποβολέας του Αδώνιδος Γεωργιάδη, τρύπωσε στο μέγαρο εκμεταλλευόμενος τους άρρηκτους δεσμούς συνεργασίας του με τον υπουργό Υγείας, δεσμοί που έχουν αποδώσει τα μέγιστα ώστε να προκληθούν τεράστιες ζημιές στα συμφέροντα των ιατρών που εκπροσωπεί.

«Γιώργο, σταμάτα»

Αποτέλεσμα της απρόσκλητης παρουσίας του ήταν να εκδιωχθεί αρχικά από τον πρόεδρο του ΠΙΣ Μιχάλη Βλασταράκο, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ενώ στη συνέχεια ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τού ζήτησε να αποχωρήσει. «Γιώργο, σταμάτα να μου δημιουργείς προβλήματα» φέρεται να είπε ο κ. Σαμαράς, μην κρύβοντας την ενόχλησή του για τους τακτικισμούς Πατούλη. Επειτα από αυτά οι φήμες λένε ότι η φωτογραφία Σαμαρά-Πατούλη, που διακινήθηκε σε φίλια στον κ. Πατούλη Μέσα Ενημέρωσης, είναι από παλαιότερη συνάντηση, τότε που ο κ. Σαμαράς φέρεται να είχε σε εκτίμηση τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Αυτό που είναι ακριβές πάντως είναι ότι ο κ. Πατούλης αποδείχτηκε τέρας υπομονής και ανέμενε στο διάδρομο για ένα δίωρο, ώστε να τελειώσει η συνάντηση των συνδικαλιστών γιατρών με τον κ. Σαμαρά και στη συνέχεια να διεκδικήσει και εκείνος μία θέση στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων με δηλώσεις του για ένα θέμα που ουδείς του ζήτησε να ασχοληθεί. 

ΔΗΜ. ΕΥΘ. - ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου