Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Baxter Ηellas: ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με το home care



Στην διατήρηση μιας μακροπρόθεσμα βιώσιμης παρουσίας με προώθηση καινοτομιών στην ελληνική αγορά ευελπιστεί η φαρμακευτική Baxter Hellas, η οποία δραστηριοποιείται ήδη από τις αρχές του 1990 στην χώρα μας.

Η Baxter Hellas είναι μια διεθνής φαρμακευτική εταιρία, με πολυσχιδείς δραστηριότητες, που διαθέτει ιατρικές συσκευές, φαρμακευτικά προϊόντα και προϊόντα βιοτεχνολογίας. Υποστηρίζει ασθενείς και επαγγελματίες του κλάδου υγείας, διαθέτοντας θεραπείες για σύνθετες, χρόνιες και οξείες παθήσεις.

Ειδικότερα, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1990, σε τρεις βασικούς τομείς: Renal, BioScience, Medication Delivery.

Η εταιρική της δέσμευση αφορά την διασφάλιση της απρόσκοπτης διαθεσιμότητας των απαραίτητων προϊόντων και υπηρεσιών, για την ενδεδειγμένη θεραπεία και ασφάλεια των ασθενών, την προώθηση προτάσεων και πρακτικών που μπορούν να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες για το σύστημα υγείας και τους ασθενείς, Π.χ. μέσω της τεχνογνωσίας και της καινοτομίας που διαθέτει η εταιρία μας στην κατ' οίκον θεραπεία (home therapy), την υιοθέτηση μιας νέας επιχειρηματικής προσέγγισης που αποδεικνύει ότι ακόμα και σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, μπορούμε να επιταχύνουμε την υιοθέτηση καινοτομιών και να δημιουργήσουμε μια στενότερη σχέση ανάμεσα στους επαγγελματίες υγείας, τους παρόχους και τους ασθενείς.

Δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων, στην Νεφρική νόσο, στην αντιμετώπιση της αιμορροφυλίας, στον τομέα της παρεντερικής Διατροφής / ενδοφλέβιων διαλυμμάτων, στην διάθεση των ορρών στην ελληνική αγορά αλλά και στην διεύρυνση του μοντέλου της «θεραπείας στο σπίτι» (home care) προκειμένου να αποσυμφορηθεί το δημόσιο σύστημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου