Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: Να παραιτηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης

 «Δεν έχει καμία επίγνωση της κατάστασης στην Υγεία», δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
http://www.naftemporiki.gr/

Σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη, ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο δεν έχει επίγνωση της κατάστασης στο χώρο της υγείας αλλά δεν έχει και καμία διάθεση να ακούσει και να ασχοληθεί με τα πραγματικά και μεγάλα προβλήματα.

Την παραίτηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ζητεί η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζοντας ότι «δεν έχει καμία επίγνωση της κατάστασης στην Υγεία».

Σύμφωνα με τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο δεν έχει επίγνωση της κατάστασης στο χώρο της υγείας αλλά δεν έχει και καμία διάθεση να ακούσει και να ασχοληθεί με τα πραγματικά και μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο. «Ο μόνος έντιμος δρόμος γι αυτόν είναι η παραίτηση» δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη.


Η βουλευτής προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση με αφορμή το θάνατο του αγροτοσυνεταιριστή Διονύση Βαλασσά στις 28 Οκτωβρίου στη Ζαγορά Πηλίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Βαλασσάς περίμενε με «σοβαρότατο πρόβλημα υγείας» περίπου τέσσερις ώρες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο νοσοκομείο του Βόλου, αφού οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής δεν υπήρχε.  

Η κ. Χρυσοβελώνη επισημαίνει ότι στη Μαγνησία «θρηνούμε θύματα λόγω των οξύτατων προβλημάτων που υπάρχουν στις διακομιδές βαριά ασθενών».

«Ο κ. Γεωργιάδης αντί να ενσκήψει στην ουσία του προβλήματος και να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης που εγκυμονούσε και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους ακόμη και για ζωές συμπολιτών μας, με αλαζονεία και έπαρση που περίσσευαν επανέλαβε την γνωστή επωδό του ότι όλα βαίνουν καλώς στις διακομιδές των ασθενών» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου