Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Στον αέρα όσοι πλήρωσαν από την τσέπη τους ιδιωτικές κλινικές! Άδωνις: «Δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία»!


 Στον αέρα όσοι πλήρωσαν από την τσέπη τους ιδιωτικές κλινικές! Άδωνις: «Δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία»!

Νέα διάσταση στο μέτωπο που άνοιξε μεταξύ κυβέρνησης και ιδιωτικών κλινικών έδωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς έβαλε στη μέση τους ασθενείς αφού άφησε να εννοηθεί ότι όσοι νοσηλεύτηκαν ή θα νοσηλευτούν σε ιδιωτική κλινική που κάνει επίσχεση, δε θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - ΙΑΤROPEDIA

Το μπαλάκι στους ασθενείς έριξε τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για να βγάλουν τοι φιδι από την τρύπα στην κόντρα που ξεκίνησε με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών κλινικών που κάνουν επίσχεση λόγω χρεών του ΕΟΠΥΥ. 
Ο υπουργός Υγείας αφού κάλεσε τον κλάδο να σταματήσει την επίσχεση απειλώντας με διακοπή συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ, ουσιαστικά δήλωσε πως όσοι πληρώσουν από την τσέπη τους πιθανώς και να μην πάρουν πίσω τα χρήματα τους από τον Οργανισμό. 

«Ο ΕΟΠΥΥ δεν αναγνωρίζει αυτή τη διαδικασία. Εμείς θα πληρώσουμε τις κλινικές βάση της σύμβασης. Κακώς λένε τους ασθενείς ότι θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους από τον ΕΟΠΥΥ» απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης αφήνοντας την απόφαση στα χέρια των ήδη ταλαιπωρημένων ασθενών.

Γι αυτό και κάλεσε τους ασφαλισμένους να μην πληρώνουν τις κλινικής ενώ ταυτόχρονα τους προέτρεψε να επιλέγουν άλλη ιδιωτική κλινική που δεν κάνει επίσχεση. 

Κατά τη συνήθη τακτική ο κ.Γεωργιάδης απείλησε τον κλάδο που ξεκίνησε επίσχεση ότι θα διακόψει τη σύμβασή του με τον ΕΟΠΥΥ όπως θα πράξει και με όλους όσοι κάνουν επίσχεση «πάνω από ένα ανεκτό όριο διαμαρτυρίας» όπως είπε. 

Απειλή που ισχύει για όλους όπως και για τους φυσικοθεραπευτές οι οποίοι επίσης ξεκίνησαν επίσχεση και θα συναντηθούν σήμερα με την ηγεσία του υπουργείου. 

Πάντως οι νέες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ρίχνουν και πάλι λάδι στη φωτιά στα μέτωπα που έχει η κυβέρνηση με διάφορους απλήρωτους κλάδους όπως με τους γιατρούς, τα εργαστήρια, τα διαγνωστικά κέντρα τα οποία μάλιστα ξεκινούν επίσχεση στις 4 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου