Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κοντογιάννης: "Λύση στα λειτουργικά προβλήματα ΕΟΠΥΥ Πύργου"

PELOP.GR. Να δοθεί λύση στα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΠΥΥ Πύργου ζητεί με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης στην Αναφορά του διαβίβασε την επιστολή του διευθυντή της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας ΕΟΠΥΥ Πύργου κ. Βασίλειου Στασινόπουλου, στην οποία καταγράφονται αναλυτικά οι ελλείψεις σε ειδικότητες ιατρών που παρουσιάζονται στις περιοχές που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ Πύργου (Δήμοι Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ζαχάρως) καθώς και στην Υγειονομική Υπηρεσία Αμαλιάδας (Δήμοι Ήλιδας, Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού). Παράλληλα, διατυπώνεται η ανάγκη επαναλειτουργίας του μικροβιολογικού εργαστηρίου, το οποίο είναι εκτός λειτουργίας λόγω παλαιότητας του εξοπλισμού και έλλειψης προσωπικού.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης επεσήμανε στον αρμόδιο Υπουργό την ανάγκη κάλυψης των κενών που παρουσιάζονται σε όλες τις ειδικότητες, προκειμένου να παρέχονται οι αναγκαίες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ηλείας, οι οποίοι με την υφιστάμενη κατάσταση όχι μόνο ταλαιπωρούνται αλλά δεν λαμβάνουν και την αναγκαία ιατρική περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου