Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

'Η πληρωμή που ακόμη δεν ήρθε'

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος διαγνωστικών κέντρων με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής.

'Ακόμα μία φορά οι υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. επιδεικνύουν ανεύθυνη και απαράδεκτη συμπεριφορά, ψευδόμενες και παραπλανώντας του παρόχους υπηρεσιών υγείας, αυτή τη φορά γύρω από το θέμα της πληρωμής των οφειλομένων του μηνός Νοεμβρίου 2012, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν για το ίδιο θέμα (πληρωμές), αλλά όχι μόνο σε οικονομικής φύσεως θέματα αλλά και σε θέματα διοικητικής φύσεως και συνεργασίας.

Γνωρίζουμε τα πρόσωπα (υπαλλήλους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) τα οποία συνεχίζουν την ίδια παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορά και νοοτροπία, που έφερε την πατρίδα μας στη χρεοκοπία και τα οποία εκθέτουν τον Οργανισμό και την Διοίκηση του.

Όμως, την τελική ευθύνη της λειτουργίας του Οργανισμού την έχει ο Πρόεδρος και οι Διευθυντές των τμημάτων που τον απαρτίζουν, οι οποίοι δεν θέλουν να αποπέμψουν αυτούς τους αχαρακτήριστους δημόσιους λειτουργούς, που συνεχίζουν ανενόχλητοι την υπονόμευση της προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι οι υπεύθυνοι πολίτες, για τη σωτηρία αυτής της χώρας.

Τους καταγγέλλουμε ανοιχτά και απερίφραστα και αναμένουμε άμεσα διορθωτικές κινήσεις από την Διοίκηση του Οργανισμού, άλλως θα κινηθούμε νομικά αναζητώντας αστικές και ποινικές ευθύνες.

Επιτέλους αυτές οι άθλιες συμπεριφορές θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν.' IATRONET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου