Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Κ. Λουράντος: «Μας θεωρούν ΗΛΙΘΙΟΥΣ .... Τελικά, μήπως είμαστε;»

Διαβάζω και ακούω τους διάφορους σωτήρες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και προσπαθούν να πείσουν όλους εμάς για την αναγκαιότητα να ... ψηφίσουμε τα νέα τους «φερέλπιδα» κόμματα!


Είναι αυτοί που πριν λίγους μήνες συνυπέγραφαν με εμφανή δουλικότητα τις εντολές της τρόικα και των τότε αρχηγών τους...


Είναι αυτοί που «έγραφαν» στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το σύνταγμα και την λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.

Είναι αυτοί που περνούσαν τους νόμους «νομοθετικού περιεχομένου» παρακάμπτοντας την...

... βουλή και την δημοκρατική διαδικασία που επιβάλλει το σύνταγμα.

Είναι αυτοί που ψήφισαν μέσα σε δυο χρόνια 250 νόμους πολλούς εκ των οποίων πολλούς ούτε καν διάβασαν πριν ψηφίσουν, ... «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»!

Είναι αυτοί που τα μνημόνια τα κατάπιναν σαν ... καραμέλες, χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε μία σελίδα από τα «σωτήρια» άρθρα τους και που ... αύριο προτίθενται θα δώσουν δήθεν την μάχη για την ... ανατροπή τους.

Είναι αυτοί που συμμετείχαν με δηλώσεις τους στα φιλικά τότε (και τώρα) Μ.Μ.Ε. στην διάλυση του κινήματος των αγανακτισμένων.

Είναι αυτοί που σήμερα εντελώς ξαφνικά και αποκλειστικά για ιδιοτελής σκοπούς ... «ανακάλυψαν» όλες τις χθεσινές παρανομίες και ... «αμαρτίες».

Είναι αυτοί που χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και συναίσθησης του που συμμετείχαν και ... υπέγραφαν ως υπουργοί της τότε «Ελληνικής Κυβέρνησης», έρχονται σήμερα να ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού, για να μας σώσουν ... από ποιούς;

Από αυτούς που υπηρέτησαν χωρίς καμία αναστολή , που εκθείασαν παντού ως σωτήρες του Έθνους , που συγχρωτίστηκαν για το ... «καλό της Ελλάδας»!

Μα δεν υπάρχει πλέον «τσίπα»; Πόση υποκρισία μπορούν να διαθέτουν; Τόσο ηλίθιους μας θεωρούν; 

Ή μήπως τελικά είμαστε;
Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου