Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΤΑΑ – ΤΣΑΥ. Ανακοίνωση για τις κατασκηνώσεις 2013

Μετά την άγρια ληστεία στα αποθεματικά του εύρωστου ταμείου μας με το κούρεμα των ομολόγων (από 1δις αξία σε 180 εκ.ευρώ μετά το κούρεμα) τα οποία αγόραζε καθ’υπόδειξιν των κλεπτοκρατών που κυβερνούν την δύσμοιρη χώρα, ήρθε σήμερα (27/5/2013) και ένα πρώτο δείγμα των νέου τύπου παροχών του.

Κατασκηνώσεις δικαιούνται τα παιδιά των υγειονομικών των οποίων το οικογενειακό εισόδημα άκουσον άκουσον !!! είναι μέχρι 20000 Ε τον ..χρόνο!! Δηλαδή ο πλούσιος γιατρός ή φαρμακοποιός ή οδοντίατρος με οικογενειακό εισόδημα παρακαλώ των 20001 Ε και πάνω δεν δικαιούται! Η καλύτερα έχει δικαίωμα να …πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές σε ζεστό χρήμα(οι ελευθεροεπαγγελματίες) αλλά κατασκήνωση για να στείλει το παιδί του δεν θα έχει!

Πληρώστε κορόιδα! Τα λεφτά σας θα τα διαχειρίζονται και θα τα κουρεύουν όπως αυτοί αποφασίζουν.Και βέβαια με τους νόμους τους οποίους τους φτιάχνουν στα μέτρα τους, δεν θα τιμωρούνται για απιστία και κακή διαχείριση τα διοικητικά συμβούλια των ταμείων που διαχειρίζονται τον κόπο και τον ιδρώτα μας. Δεν θα διώκονται ποινικά οι κλέπτες που κούρεψαν κατά 820 εκ. ευρώ τα αποθεματικά του ΤΣΑΥ!

Κων/νος Σπερδούλης

Καρδιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου