Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ

Παράταση υποβολής αιτήσεων ιδιωτών ιατρών για ενίσχυση του Ειδικού Σώματος Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α. 

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι 15/05/2013 η ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων ιδιωτών ιατρών νευρολόγων, ψυχιάτρων και καρδιολόγων για την ένταξή τους στο Ειδικό Σώμα Ιατρών Υγειονομικών Επιτροπών Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.). 

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιώτες ιατροί που θα συνάψουν σχετικές συμβάσεις, μετά από την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά στο ΚΕ.Π.Α. της πόλης που θα επιλέξουν, από τις αναφερόμενες στην προκήρυξη, και θα συμμετέχουν σε 5-7 επιτροπές μηνιαίως, οι οποίες διεξάγονται πρωινές ώρες. 

Οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να κατατίθενται στη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αυτοπροσώπως ή δια εξουσιοδοτημένου προσώπου, στο Γραφείο Γενικού Πρωτοκόλλου (Αγ. Κωνσταντίνου 8, Αθήνα) ενώ για τις επαρχιακές πόλεις θα κατατίθενται στα κατά τόπους Υποκ/τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην ίδια πάντα προθεσμία. 

Το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την προκήρυξη των θέσεων, καθώς και η αίτηση για συμμετοχή στο Ειδικό Σώμα είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr) και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο «Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)», με οδηγίες για την υποβολή και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου