Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Λουράντος-Σοφιανόπουλος: ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!!!

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 

Με χθεσινά δημοσιεύματα του Τύπου και αναφορές των ΜΜΕ, ανακοινώθηκαν από το γραφείο τύπου της Αστυνομίας και το ΣΔΟΕ, ότι εμπλέκονται φαρμακεία σε κυκλώματα διακίνησης μη εγκεκριμένων φαρμάκων από τον ΕΟΦ και συγκεκριμένα φαρμάκων που αφορούν την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Θεωρούμε ότι η συνεχής αυτή τακτική εκ μέρους των υπευθύνων πρίν ολοκληρωθούν, όπως αναφέρονται στα δημοσιεύματα, οι έρευνες να ανακοινώνονται υποψίες και πιθανότητες εμπλοκής μελών μας, είναι μία τακτική η οποία αποσκοπεί – όπως έχει διαπιστωθεί και κατά το παρελθόν– στην κατασυκοφάντηση του κλάδου μας, με απώτερο σκοπό να λάβει προκαταβολικώς άφεση αμαρτιών η ψήφιση Δρακόντειων νόμων και εξοντωτικών αποφάσεων που πλήττουν όχι μόνο τον κλάδο μας, αλλά και γενικά την φαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και πρίν από λίγο καιρό με τις ελλείψεις των φαρμάκων όπου κατηγορήθηκαν για αυτές …. φαρμακοποιοί τα ονόματα των οποίων θα δίνονταν στους Συλλόγους (δική σας η δήλωση - υπόσχεση στα ΜΜΕ), αλλά που ποτέ δεν δόθηκαν, επειδή - όπως είπατε - είναι …. απόρρητα!!!

Ζητούμε από εσάς ώς αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Υγείας να μας χορηγήσετε, πλήρη στοιχεία των εμπλεκομένων ή πιθανώς εμπλεκομένων μελών των Συλλόγων μας, ως έχοντες έννομο συμφέρον ως ελεγκτικοί μηχανισμοί άλλως, θα προσφύγουμε στην αρμόδια Εισαγγελία για να τα ζητήσουμε επίσημα πλέον από εκεί.

Είναι προφανές ότι οι «διαρροές» και η δημοσίευση τέτοιων «περιστατικών», που ακόμα ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ή είναι δήθεν «απόρρητα», είναι και ύποπτα και απαράδεκτα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου