Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Και απλήρωτοι και κουρεμένοι! Εξώδικο Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κατά ΕΟΠΥΥ

Δε φθάνει που είναι απλήρωτοι για ιατρικές επισκέψεις που έχουν πραγματοποιήσει εδώ και χρόνια, τώρα τους ζητούνται και υποχρεωτικές εκπτώσεις από τον ΕΟΠΥΥ. Με εξώδικο απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών ενώ σε αντίστοιχες κινήσεις προσανατολίζονται κα άλλοι σύλλογοι.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Στην αντεπίθεσή περνούν οι ιδιώτες γιατροί της Πάτρας καθώς αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο στον ΕΟΠΥΥ για απλήρωτες ιατρικές πράξεις από το 2009! Και το ζήτημα είναι ότι δεν είναι απλά απλήρωτοι. Πλέον τους ζητούνται και γενναίες εκπτώσεις με την υποχρέωση να υπογράψουν και σχετικό έγγραφο στο οποίο να δηλώνουν ότι δε διεκδικούν τίποτε άλλο από τον ΕΟΠΥΥ. 

Όλα αυτά συμβαίνουν βέβαια όταν ο Οργανισμός ακόμη και σήμερα δε δεσμεύεται για το πότε θα αποπληρώσει τις οφειλές του στους ιδιώτες γιατρούς. 
Πάντως επειδή η υπομονή των γιατρών έχει εξαντληθεί και πολλοί εξ αυτών δεν μπορούν πια ούτε τα ιατρεία τους να λειτουργήσουν, σε ανάλογη κίνηση όπως ο Ιατρικός Σύλλογος της Πάτρας αναμένεται να προβούν και άλλοι σύλλογοι της χώρας.  IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου