Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΕΣΥ: έχεις μεγάλη ζήτηση...


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψήφιους μάνατζερ του ΕΣΥ λήγει σήμερα και ομολογουμένως η συμμετοχή μέχρι αυτή τη στιγμή είναι εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ήδη έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 550 αιτήσεις από υποψήφιους μάνατζερ που τηρούν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη διοίκηση των ελληνικών νοσοκομείων. Υπενθυμίζουμε ότι η σχετική διαδικασία για την κάλυψη 180 θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Η μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης «Ικανών» διοικητών φαίνεται να δικαιώνει τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος είχε δηλώσει την ημέρα της παρουσίασης «η διοίκηση του ΕΣΥ αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τα στελέχη της αγοράς»

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις αιτήσεις έως τώρα , συγκεντρώνει η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕ). Οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 220 με τη λίστα να περιλαμβάνει παλιούς και νέους υποψηφίους.

Τα μέλη της επιτροπής που θα αναλάβει να αξιολογήσει και να επιλέξει τους 87 διοικητές και τους 93 αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομειακών μονάδων του ΕΣΥ αποτελούν ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης, Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, ο κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, πρόεδρος του ΚΕΣΥ, ο κ. Θεόδωρος Παπαβασιλείου, καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ο κ. Γιώργος Καπερώνης, εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ και ο κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Ημ/νία Δημοσίευσης: 27/03/2013

Χρυσάνθη Τασσοπούλου - HEALTHVIEW

http://medispin.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου