Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΟΠΥΥ

- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1802 
ΝΟMΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 
- πλατεία Σκαραμαγκά 4 , 491 00 Κέρκυρα - 
τηλ./Fax 2661046023, isk@otenet.gr , www.isk.gr 


AΡ.ΠΡΩΤ. 23607 



ΠΡΟΣ: 

Διευθυντή Νομ. Μονάδας Υγείας ΕΟΠΥΥ Κέρκυρας, κ. Ευθύμιο Αλεξίου 

ΚΟΙΝΟΠ.: 

ΕΟΠΠΥ , Διευθυντή ΙΚΑ Κέρκυρας, κ. Χονδρογιάννη, Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, Ιατρικοί Σύλλογοι Χώρας (επισυνάπτεται έγγραφο του Διευθυντή ΕΟΠΥΥ Κέρκυρας και η απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, προς ενημέρωσή σας) 

Κέρκυρα, 8/03/2013 

Κύριε Διευθυντά, 

Έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι για μία ακόμα φορά προσπαθείτε να πετύχετε τη μη ισονομία μεταξύ ιατρών ΕΟΠΥΥ και μη. Πάνω απ’ όλα θεωρούμε ότι είσαστε ιατρός, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας και κατά δεύτερον διοικητικός υπάλληλος. Σας πληροφορούμε ότι υπάρχουν άφθονα φάρμακα για όλες τις ειδικότητες, καρδιολογίας, δερματολογίας, παθολογίας, νευρολογίας κ.ά., τα οποία δεν υπάρχουν καταχωρημένα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, με αποτέλεσμα ο ιατρός να υποχρεούται να χρησιμοποιεί αυτά τα συνταγολόγια του ενιαίου τύπου (είμαστε στη διάθεσή σας να σας αναφέρουμε λεπτομερώς για ποια φαρμακευτικά προϊόντα όλων των ειδικοτήτων πρόκειται). 

Σας ενημερώνουμε ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα σας επιστραφούν, μόλις τακτοποιηθεί η είσοδος και η διάθεση των σκευασμάτων αυτών στο ηλεκτρονικό σύστημα. 

Πιστεύοντας στην απόλυτη ισονομία και στην ισοτιμία ιατρικών υπογραφών μεταξύ ιατρών ΕΟΠΥΥ συμβεβλημένοι και πιστοποιημένοι (δεν υπάρχουν ιατροί συμβεβλημένοι και μη συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά ιατροί συμβεβλημένοι και πιστοποιημένοι με τον ΕΟΠΥΥ), σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. 

Με τιμή 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


Δρ. Αλέξιος Μαρτζούκος   Σπυρίδων Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου