Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πάτρα: Βρέθηκαν φάρμακα για τους καρκινοπαθείς – Κανονικά από την Παρασκευή οι χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο Ρίου


Πάτρα: Βρέθηκαν φάρμακα για τους καρκινοπαθείς – Κανονικά από την Παρασκευή οι χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο Ρίου Εξοφλήθηκε μέρος του οφειλόμενου ποσού προς την φαρμακευτική εταιρεία Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό θέμα του thebest.gr για την έλλειψη φαρμάκων που απαιτούνται ώστε να κάνουν τις χημειοθεραπείες τους οι καρκινοπαθείς που εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο του Ρίου. Αιτία της απουσίας των φαρμάκων, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, ήταν η απόφαση της προμηθεύτριας φαρμακευτικής εταιρείας να παγώσει τις προμήθειες προς το νοσηλευτικό ίδρυμα, λόγω συσσωρευμένων παρελθόντων χρεών.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Π. Κατσιβέλας και διοικητής του νοσοκομείου του Ρίου Απ. Λέτσιος, εξόφλησαν μέρος των οφειλομένων ποσών προς την εταιρεία και έτσι δόθηκε το πράσινο φως για την αποστολή των αναγκαίων για τις χημειοθεραπείες φαρμάκων.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω φαρμακευτική είναι η μοναδική του είδους και πως είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τα χρονοδιαγράμματα εξόφλησης των οφειλομένων.

Μάλιστα, το ίδιο φαινόμενο της απουσίας φαρμάκων για καρκινοπαθείς είχε σημειωθεί στο νοσοκομείο του Ρίου και τον περασμένο Ιούνιο.

http://medispin.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου