Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΕΟΠΥΥ: Εξόφληση οφειλών για φάρμακα σε τέσσερις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ αποπληρωμής των οφειλών του έτους 2011 και των τεσσάρων τριμήνων του έτους 2012 σε τέσσερις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις παρέχει ο ΕΟΠΥΥ στις εταιρίες φαρμάκου. Σχετική εγκύκλιος του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου εστάλη χθες στο Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) και στην Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας. Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει έως αύριο, της δεύτερης δόσης έως τις 15 Μαΐου, της τρίτης έως τις15 Ιουλίου και της τέταρτης δόσης έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην εγκύκλιο αναφέρεται ακόμη πως οι εταιρίες που έχουν συναλλαγές με τον ΕΟΠΥΥ, λόγω προμήθειας φαρμάκων στα φαρμακεία του, και βρίσκονται σε διαδικασία συμψηφισμού των ποσών επιστροφής με χρέη του ΕΟΠΥΥ, πρέπει να προσέλθουν άμεσα στη Δ/νση Οικονομικών Υποθέσεων ΕΟΠΥΥ ώστε να βεβαιωθούν τα ποσά που πρέπει να καταβληθούν μετά το συμψηφισμό για όλο το 2012 προκειμένου, εάν επιθυμούν, να ενταχθούν στη ρύθμιση.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη ρύθμιση, πρέπει να αποστείλουν άμεσα στη Διεύθυνση Οικονομικών Υποθέσεων του ΕΟΠΥΥ (μέσω e-mail στη δ/νση d2@eopyy.gov.gr ή με fax στο 210.6871794) τη σχετική αίτηση.   EXPRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου