Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πάτρα: Μετά από οκτώ χρόνια ξεκινάει αύριο το πρωί η δίκη για τα ορθοπαιδικά στο ΙΚΑ - Δείτε ποιοί γιατροί κατηγορούνται

Πάτρα: Μετά από οκτώ χρόνια ξεκινάει αύριο το πρωί η δίκη για τα ορθοπαιδικά στο ΙΚΑ - Δείτε ποιοί γιατροί κατηγορούνται  Και ποιές κατηγορίες αντιμετωπίζουν Μετά από οκτώ χρόνια αναμονής, ποινικής διερεύνησης αλλά και αναβολών, ξεκινάει αύριο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας η εκδίκαση της υπόθεσης των ορθοπαιδικών του ΙΚΑ.

Στο εδώλιο θα καθίσουν έξι ορθοπαιδικοί του Ιδρύματος και τρεις έμποροι ορθοπαιδικών, που συνολικά κατηγορούνται για πέντε κακουργήματα. Όπως γράφει η "Πελοπόννησος" πρόκειται για τους: Αρχοντή Γαλανάκη, Παναγιώτη Σαλονικίδη, Άγγελο Βουτσινά, Ανδρέα Νικολάου, Ιωάννη Ρωμανό, Παναγιώτη Κόττικα, Παναγιώτη Κόττικα και τους εμπόρους ορθοπαιδικών ειδών Αθανάσιο Μπούνα, Δημήτρη Μπιθέλη και Θωμά Αποστόλου.

Οι κατηγορούμενοι μεταξύ άλλων κατηγορούνται για ψευδή βεβαίωση κατ' εξακολούθηση, απλή συνέργεια σε απάτη, απάτη κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση και ηθική αυτουργία κατ' εξακολούθηση σε ψευδείς βεβαιώσεις.

Οι διώξεις έχουν γίνει σύμφωνα με τον νόμο 1608/1950 «περί καταχραστών του Δημοσίου» που προβλέπει αυστηρές ποινές.

THEBEST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου