Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στο 'Ερρίκος Ντυνάν' κάνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι




Χριστούγεννα στο 'Ερρίκος Ντυνάν 'αποφάσισαν να κάνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, αφού τους οφείλονται μισθοί οκτώ μηνών.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση σήμερα, καθώς περίμεναν να πληρωθούν το Δώρο Χριστουγέννων, το μισό επίδομα αδείας και έναν μισθό, όμως το ένταλμα πληρωμής δεν έφτασε ποτέ...

Η αναμονή των εργαζομένων για μερική πληρωμή τους, ήρθε ύστερα από δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, ότι θα καταβληθεί στις κλινικές από τον ΕΟΠΥΥ το ποσό που αντιστοιχεί στις νοσηλείες Ιουλίου.

Από αυτό το ποσό, περίπου 1,8 εκ. ευρώ αφορούσε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και η νέα διοίκηση του νοσοκομείου, είχε διαβεβαιώσει πως με την πληρωμή του ποσού αυτού, θα πληρωνόταν μέρος της μισθοδοσίας.

Όμως το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι ένα λάθος ένταλμα στην Αγροτική Τράπεζα, δεν επέτρεψε να φτάσουν τα χρήματα στη Marfin, ώστε να εξυπηρετηθεί η μισθοδοσία.

Έτσι, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης και δηλώνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να πληρωθούν...

Α.ΠΑΠ.
IATRONET

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου