Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Διαδικτυακή έρευνα του Ινστιτούτου Prolepsis

Το Ινστιτούτο Prolepsis είναι συντονιστής του νέου τριετούς προγράμματος 'Προώθηση του Εμβολιασμού στους Επαγγελματίες Υγείας της Ευρώπης – Promotion of Immunization for Health Professionals in Europe - HProImmune'.

Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου του 2011, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημόσιας Υγείας 2008-2013 της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και Καταναλωτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.).

Ο κύριος στόχος του προγράμματος 'Promotion of Immunization for Health Professionals in Europe' είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού εργαλείου που απευθύνεται στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την προώθηση των εμβολιασμών κατά συγκεκριμένων λοιμωδών νοσημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της γρίπης. Στα πλαίσια της έρευνας που πραγματοποιείται για τη διαμόρφωση του κατάλληλου εκπαιδευτικού εργαλείου, αναπτύχθηκε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο που διερευνά τις απόψεις και τη συμπεριφορά των επαγγελματιών υγείας ως προς τους εμβολιασμούς στη δική τους επαγγελματική ομάδα.

'Αν είστε επαγγελματίας υγείας,θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως αν αφιερώνατε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό αυτό ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.sendit.gr/ems/link.php?M=1351371&N=2326&L=5874&F=H

Παρακαλούμε επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία επιθυμείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο από το διαθέσιμο κατάλογο που θα βρείτε στην ιστοσελίδα.'

IATRONET

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου