Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Συνεδριάζει εκτάκτως το Σάββατο η γενική συνέλευση του ΠΦΣ


Προτάσεις για έναρξη πανελλαδικών κινητοποιήσεων του κλάδου θα συζητήσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), η οποία συνεδριάζει εκτάκτως στις 10 π.μ. στην Αθήνα.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται ενώ περισσότερα από είκοσι κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη των φαρμακοποιών από όλη τη χώρα, η πλειονότητα των οποίων αποτελείται από προέδρους τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων, ζητούν επειγόντως την κήρυξη πανελλαδικής απεργίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μνημονιακά μέτρα που πλήττουν τον κλάδο, καθώς και για τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) να εξοφλήσει τα χρεωστούμενα για τις εκτελεσμένες συνταγές παρελθόντων μηνών.

Συγκεκριμένα, οι φαρμακοποιοί συνδικαλιστές οι οποίοι υπογράφουν τη σχετική έκκληση - πρόταση είναι οι εξής: Δημήτρης Αγαθόπουλος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), Γιώργος Αναστασάκης, μέλος του Δ.Σ. του ΠΦΣ, Γιάννης Μακρυγιάννης, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. ΠΦΣ, Γιάννης Παπαδόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΠΦΣ, Παναγιώτης Σιαπκάρας, μέλος του Δ.Σ. του ΠΦΣ, Ηλίας Γιαννόγλου, γενικός γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), Δήμος Μπούμπας, μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά (ΦΣΠ), Γιώργος Αντωνιάδης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φλώρινας, Πασχάλης Γουτκίδης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, Στέφανος Καμινιώτης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Γρηγόρης Κατσίλης, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας - Λευκάδας, Αριστέα Κατσουλάκου, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας (συνυπογράφουν και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου), Μανώλης Λάιος, αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, Κώστας Ματσιώλης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, Νικολέτα Πανδή, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κερκύρας, Αγγελική Προβιδάκη, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας, Σήφης Σπαντιδάκης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Σταύρος Σταυρόπουλος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Δημήτρης Τσομώκος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας, Μαρία Βρακά, γενική γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας, και Ηλίας Χαλιγιάννης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης.

Β.Β.
ΥGEIA360.GR

1 σχόλιο:

  1. Αυτο θεωρείται ηθικό και δεοντολογικό?? Πληρωμές εις βάρος των άλλων εργαζομένων υγείας? Και οι ιατρικοί σύλλογοι που προασπίζονται τον ιατρικό κλάδο? Άθλια και κατάπτυστη συμπεριφορά από το υπουργείο μέχρι τους ιατρικούς συλλόγους.
    Για να μην αμφιβάλλουμε:
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ Κ.Α.Ε. 0672 ΠΟΣΟΥ €129.000.000,00 ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

    et.diavgeia.gov.gr/f/eopyygov/ada/Β4ΣΟΟΞ7Μ-ΞΒ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή