Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Κίνημα Νέων Ιατρών: "Ελάτε να μας συλλάβετε!"



«Ελάτε να μας συλλάβετε..Θα φανούμε γενναίοι στα μάτια των άλλων και τότε θα συσπειρωθούμε.. Τότε σίγουρα θα χάσετε..Ένα κλικ χρειάζεται για να ξυπνήσουμε. Σας προκαλούμε», τονίζει στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Νέων Ιατρών (Κι.Ν.Ι.) μετά την απόφαση που εξέδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και με την οποία απαγορεύεται πλέον η επίσχεση εργασίας των γιατρών του ΕΣΥ.

Η ανακοίνωση της απόφασης του κ. Λυκουρέντζου για αποδοχή της γνωμοδότησης του νομικού συμβουλίου για τις επισχέσεις των γιατρών άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι γιατροί δηλώνουν έτοιμοι στα χαρακώματα.

«Το να θίξετε ή να επιτεθείτε στο μόνο μέσο που έχουμε για να αγωνιστούμε αυτό ΝΑΙ είναι αιτία πολέμου. Ότι και να επινοήσετε τίποτα δεν θα καταφέρετε», δηλώνουν οι γιατροί. «Όσο στον αέρα ''τυχαία'' αναφέρονται γνωμοδοτήσεις για παράνομες επισχέσεις άλλο τόσο μας πεισμώνετε. Όσο συνεχίζει το υπουργείο Υγείας να μας προκαλεί τόσο μας συσπειρώνει. Δεν μας φοβίζετε... Έχουμε τον νόμο με το μέρος μας. Είμαστε και πολλοί. Αλλά το κυριότερο είμαστε καθαροί.» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Βέβαια σε μια χώρα που οι λίστες χάνονται σε γραφεία, που οι δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται, που ο στρατός ελέγχει την παρέλαση, δεν περιμένουμε πάντα να κερδίζει η δικαιοσύνη» τονίζουν οργισμένοι οι γιατροί και αναμένουν όπως λένε τα νεότερα από το υπουργείο Υγείας.

Ανθή Αγγελοπούλου
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου