Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση Λυκουρέντζου – Μπουχώρη για τα οικονομικά της Υγείας



Με ένα από τα πλέον ικανά και αποτελεσματικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν γενικός γραμματέας Υγείας, επί Νικήτα Κακλαμάνη στη θέση του υπουργού Υγείας, τον Πασχάλη Μπουχώρη, συνατήθηκε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα σχετικά με τον εξορθολογισμό και την πιο αποτελεσματική διαχείριση των διαρκώς περιοριζομένων πόρων για το χώρο της Υγείας.
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Πασχάλης Μπουχώρης συμφώνησαν να συνεργασθούν ατύπως για την κατάρτιση της πρότασης του υπουργείου Υγείας για τον κρατικό προύπολογισμό του 2013.
Παρά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες έχουν εντοπίσει σημεία περαιτέρω βελτίωσης στη διαχείριση και την κατανομή των διαρκώς περιοριζομένων πόρων για την Υγεία, κοινός τόπος υπήρξε επίσης ότι η δραματική οικονομική κατάσταση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) δεν αφήνει κανένα περιθώριο για στοιχειωδώς αισιόδοξες παρεμβάσεις...
Λέξεις κλειδιά: υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Πασχάλης Μπουχώρης, ΕΟΠΥΥ, Νικήτας Κακλαμάνης

Ygeia360.gr

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου