Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Μήνυμα προς τους Ιατρούς: Ξεκινάμε ΤΩΡΑ !




Μην περιμένεις να είναι ιδανικές οι συνθήκες για να ξεκινήσεις κάτι. Ποτέ δεν πρόκειται να είναι. Ξεκίνα τώρα!
David Schwartz, Αμερικανός συγγραφέας

Το τώρα για μας είναι την Δευτέρα 3/9/2012, θα δείτε τις επόμενες μέρες να ξεκινά ένα Πανιατρικό Κίνημα δράσης ! Την ώρα της μάχης δεν υπάρχει η πολυτέλεια για δεύτερες σκέψεις, το κάλεσμα έγινε, ο σχεδιασμός ολοκληρώθηκε, οι διεργασίες προχώρησαν, η ενημέρωση ήταν διεξοδική. ΚΑΜΙΑ δικαιολογία δεν υπάρχει !

Η ώρα που ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του ως ελεύθερος άνθρωπος ήρθε, στο τέλος όλοι θα κριθούμε, με υπέρτατο κριτή τον ίδιο μας τον εαυτό, όχι μόνο για όσα κάναμε αλλά κυρίως για αυτά που δεν κάναμε!

Το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο, θα σταθούμε ένας δίπλα στον άλλον, βάζοντας για μία φορά το σύνολο πάνω από το άτομο, με ψηλά το κεφάλι διεκδικώντας τα αυτονόητα ή θα σκύψουμε υπό το βάρος των απειλών ?

Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι από εμάς θα το κάνουμε όχι μόνο για τους εαυτούς μας αλλά και για όλους τους άλλους και κυρίως για την κοινωνία, αναλαμβάνοντας με πλήρη συνείδηση τους κινδύνους και τις ευθύνες που μας αναλογούν, οι υπόλοιποι ας μείνουν θεατές της ιστορίας καθώς θα την βλέπουν να τους προσπερνά !

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνάδελφοί μας σε μεγάλο ποσοστό θα σταθούν με αποφασιστικότητα και ηρεμία απέναντι στους εκβιασμούς και τις προκλήσεις αλλά ακόμα και αν δεν γίνει έτσι εμείς θα έχουμε να λέμε ότι προσπαθήσαμε με ειλικρίνεια και αυταπάρνηση.

Καλή μας επιτυχία.

- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου