Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ


Αθήνα, 25/07/2012
Ανακοίνωση – Ενημέρωση
Σας κοινοποιούμε κοινή ανακοίνωση του Συνδέσμου (ΠΑΣΙΔΙΚ) και της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΣΙΠΥ), για το θέμα των οφειλομένων από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., προς ενημέρωση σας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Σήμερα 25-7-2012 τα Προεδρία των Σωματείων ΠΟΣΙΠΥ και ΠΑΣΙΔΙΚ και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Πρωτοβάθμιας Υγείας επισκεφτήκαμε τα Γραφεία του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ενημερωθούμε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού για την πορεία των οφειλομένων και τις προθέσεις του ΕΟΠΥΥ σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις εκταμιεύσεις των κονδυλίων για τις εργαστηριακές εξετάσεις του 2012.
Παρ’ όλο που ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ βρισκόταν σε σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Σαλμά, μετά από την επίμονη και σταθερή στάση μας, συναντήθηκε μαζί μας και δήλωσε ότι : « Εντός της επόμενης εβδομάδας θα πληρωθούν όλοι οι πάροχοι μέχρι και τον Απρίλιο και αν επαρκέσουν τα χρήματα θα μοιραστούν ισότιμα για τον μήνα Μάιο σε όλους τους παρόχους».
Είμαστε πλέον σε αναμονή υλοποίησης της προφορικής υπόσχεσης του κ. Βουδούρη, να την δούμε σαν έγγραφη δέσμευση με την ανάληψη υποχρέωσης των απαιτούμενων κονδυλίων στη διαύγεια.
Τα Δ.Σ. των σωματείων μας είναι σε αναμονή υλοποίησης των υπεσχημένων και θα σας κρατήσουν ενήμερους για τις εξελίξεις.
Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας
Λ. Αναγνώστου              Ι. Κλεινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου