Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πάτρα: Μηδέν ευρώ στο ταμείο του Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας!!

Μια ανάσα από το λουκέτο το ένα από τα δυο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιοχής


 
Σε κενό αέρος  βρίσκεται πλέον και επίσημα το Περιφερειακό Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Πάτρας  όπως προκύπτει από την απάντηση της τράπεζας της Ελλάδος  προς τη διοίκηση του ιδρύματος μετά την ερώτηση της τελευταίας  για τα διαθέσιμα χρήματα που υπάρχουν στο «ταμείο» του ιδρύματος.
Η απάντηση της τράπεζας της Ελλάδος ήταν απογοητευτική  για τους διοικούντες το Νοσοκομείο καθώς με σχετικό έγγραφο που έλαβαν  τους  γινόταν γνωστό πως το αποθεματικό του ιδρύματος ανερχόταν στο ποσό των 0€!!!
Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και το Νοσοκομείο της Κέρκυρας του οποίου τα αποθεματικά ανέρχονται μόλις σε 50.000€!!! .
Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr  o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Δ. Κατσικόπουλος  επαλήθευσε την ύπαρξη του προβλήματος, επισημαίνοντας πως  η αιτία είναι τόσο το κούρεμα των αποθεματικών του Νοσοκομείου μέσα από τη μετατροπή τους σε ομόλογα όσο και οι οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων προς το νοσηλευτικό ίδρυμα της Αχαϊκής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου της Πάτρας είναι θέμα ημερών να μπει λουκέτο σε μονάδες καθώς κατά τα φαινόμενα δεν υπάρχουν ούτε χρήματα αλλά ούτε και διάθεση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
ΡatrasTimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου