Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΙΔΕΙΑ ΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


   Αξιοτιμη κα Παναγιωτοπουλου,

ειμαι ενας νεος σχετικα συναδελφος Βιοπαθολογος (ετων 43) που προσπαθω να ζησω την οικογενεια μου εργαζομενος ως Μικροβιολογος σε ενα μικρο εργαστηριο στη Θεσσαλονικη.
 
   Ηθελα να σας συγχαρω για την πρωτοβουλια σας για αναστολη της πιστωσης στον ΕΟΠΥΥ.
Φαινεται οτι η 'επανασταση' θα αρχισει και παλι απο την Πελοπονησο. 
Εδω στη Θεσσαλονικη νιωθω οτι εμεις οι εργαστηριακοι δεν υπαρχουμε. Ειμαστε ερμαια του καθε 'μεγαλου ομιλου Υγειας' που πουλα στη λιανικη φτηνοτερα απο ο,τι δινουν σε εμας χοντρικη, 
Ο Ιατρικος Συλλογος δε μας βοηθησε ποτέ -αντιθετα συναδεφοι μας μας κοροϊδεψαν πολλακις ιδιως προεκλογικα υποσχομενοι οτι θα ανεβουν οι τιμες αυτου του παλιου Κρατικου Τιμολογιου.
Ο υπουργος υγειας φερεται, ομιλει και διατασσει με μισος εναντι των ιατρων. Και η πατριδα μας μας ζητα φορους χαρατσια μας κοροιδευει με τις τραπεζες να αυξανουν ολοενα τα κερδη τους (μην ξεχναμε το περιφημο leasing που παλι εμεις οι εργαστηριακοι τροφοδοτησαμε) ενω αυτη δε μας δινει τα δεδουλευμενα μας.
 
   Δε θα ηθελα να σας κουρασω καθοτι ολα αυτα τα γνωριζετε και μαλιστα καλυτερα απο μενα Ομως ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ-ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
 
ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ.
 
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ  Σ Ω Σ Τ Α  &   Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Α!
 
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ 'ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΜΙΛΟΙ' ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ-ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ- ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!!!
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΝΕΟΙ,ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?
 
   Αν εχετε καποια ιδεα για το πως μπορουμε να αντιδρασουμε και να μη βρεθουμε στη φυλακη στην προσπαθεια μας να μεγαλωσουμε τα παιδια μας σας παρακαλω βοηθειστε μας.
   Συγχωρειστε με για τα κεφαλαια,αλλα δε βγαινει πια φωνη...τοσα χρονια αδικιας πανω σε παιδια που σπουδασαν και που δουλευουν σωστα και ηθικα σ'αυτον εδω τον τοπο. 
 
   Θα εκτιμουσα πολυ καποια ενεργεια/απαντηση σας,
 
με εκτιμηση,
 
Dr Ιωάννης Γ. Κορακιανίτης
   ιατρός Βιοπαθολογος
-- 
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
    Dr Ιωάννη Γ. Κορακιανίτη
      Πλαστήρα 4, Πανόραμα
      τηλ. 2310 343 000
      κιν.  6936 343 000
      fax. 2310 341 174
     e-mail: korakian@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου