Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΔΕΙΑ


Υλοποιήθηκε σήμερα η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου και έκλεισε η συντριπτική πλειοψηφία των Εργαστηρίων με ελάχιστες εξαιρέσεις και μάλιστα μη μελών του ΣΙΔΕΙΑ στην πληοψηφία τους.


Στη συγκέντρωση στην 6η ΥΠΕ συμμετείχαν περί τους 70 Συναδέλφους Εργαστηριακούς Γιατρούς αλλά και αρκετοί από το προσωπικό των Εργαστηρίων.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υποδιοικητή της ΥΠΕ καθώς ο Διοικητής έλειπε. Του γνωστοποιήθηκε η κατάσταση  στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος, καθώς και τα αιτήματά μας.

Η συνάντηση έγινε παρουσία όλων των Συναδέλφων οι οποίοι μάλιστα είχαν και ουσιαστικές παρεμβάσεις.
Υποσχέθηκε ότι θα ενημερώσει το Διοικητή και το Υπουργείο .

Το ΔΣ χαιρετίζει την αποφασιστική στάση των Συναδέλφων , στάση που που δεν αφορά μόνο το οικονομικό επίπεδο αλλά αυτή την ίδια την αξιοπρέπειά μας, ως άνθρωποι αλλά και ως Γιατροί που διάλεξαν άλλο δρόμο από εκείνον της απεργοσπασίας και του ευτελισμού !!!


Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας Συνάδελφος από όσους είχαν κάποιον ενδοιασμό για την ειλικρίνεια των κυβερνώντων , μετά από την παρουσία του κ. Λοβέρδου το Σάββατο 31-03-2012 στο πρωϊνό MEGA όπου υποσχέθηκε ότι θα εξοφληθούμε στις 31-03 !!!!

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο !!!

Συνάδελφοι 

Σας καλούμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 04 - 04 - 2012 και ώρα 18,00 στα γραφεία του ΙΣΠ για να εκτιμήσουμε την κατάσταση  που έχει δημιουργηθεί και να πάρουμε νέες αποφάσεις .


Η μαζική συμμετοχή μας και η ελεύθερη διατύπωση όλων των απόψεων - όπως γίνεται μέχρι σήμερα - είναι σε αυτή την φάση ιδιαίτερη σημαντική.

Καλούμε ιδιαίτερα τους ΝΕΟΥΣ Συναδέλφους να συμμετέχουν με το δικό τους σημαντικό προβληματισμό.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον σημαντική , καθώς τώρα γίνεται η κατανομή των 100εκ και αυτό οι Ομοσπονδίες οφείλουν να το 
γνωρίζουν και να οργανώσουν άμεσα Πανελλαδική Κινητοποίηση !!! 



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 
ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΑΣ



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ 
ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΑΣ



                                                 Για το ΔΣ

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ                     ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Λ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
       ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ                                     ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ


1 σχόλιο:

  1. ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΗΔΗ ΙΣΧΝΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 90% (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!). ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή