Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Με πλήρη αποτυχία κλείνει την υπουργική του θητεία ο Λοβέρδος


Με πλήρη αποτυχία κλείνει την υπουργική του θητεία ο Λοβέρδος, καθώς σήμερα παραδέχθηκε ότι τα έκανε μπάχαλο στη συνταγογράφηση με βάση την δραστική ουσία. Αποτέλεσμα η συνταγογράφηση να ξεκινήσει σε λίγες μέρες!

Κανονικά θα έπρεπε από σήμερα ο ΕΟΠΥΥ να έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του όλες τις δραστικές ουσίες και τα σκευάσματα, ώστε να μπορούν οι φαρμακοποιοί, παίρνοντας την συνταγή του γιατρού που θα έχει την δραστική ουσία, να διαλέγουν το φθηνότερο φάρμακο.

Όμως η λίστα του ΕΟΠΥΥ θα αναρτηθεί αργά σήμερα το βράδυ. Και από το πρωί στα φαρμακεία και στα ιατρεία γίνεται χαμός και ουρές. Οι ασθενείς πάνε με τις συνταγές και οι φαρμακοποιοί υποχρεώνονται να ψάχνουν ανάμεσα σε 80 έως 150 φάρμακα για να βρουν το φθηνότερο!!! Οι δε γιατροί δεν γνώριζαν τι να γράψουν σε ποιόν, επειδή το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης λειτουργούσε προβληματικά.

Οι πληροφορίες ότι ο Λοβέρδος είναι από το πρωί σε καταστολή, όταν είδε το μπάχαλο, με φάρμακα διαψεύδονται. Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός του συνέστησε δραστική ουσία, αλλά ο φαρμακοποιός δεν μπορούσε να βρει το φθηνότερο φάρμακο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου