Τρίτη 10 Απριλίου 2012

«Είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει ο Οίκος Ναύτου»

«Είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει ο Οίκος Ναύτου»

Επίθεση Λοβέρδου σε όσους αντιτίθενται στην ένταξη του ταμείου στον ΕΟΠΥΥ

Σφοδρή επίθεση σε όσους υποστηρίζουν να μην ενταχθεί ο Οίκος Ναύτου στον ΕΟΠΥΥ εξαπέλυσε από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Τόνισε πως είναι ένας οργανισμός που έχει υπερβεί κατά 100 εκ. ευρώ το 2011 την φαρμακευτική δαπάνη και έχει 15 χρόνια να κάνει ισολογισμό.

«Είναι ένα Ταμείο που παραπαίει και αν δεν μπει στον ΕΟΠΥΥ είναι θέμα λίγου χρόνου να καταρρεύσει» τόνισε χαρακτηριστικά και, καταλογίζοντας προεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από τις αντιδράσεις που σημειώνονται, ανέφερε: «Γινόμαστε και μάρτυρες προεκλογικών ασκήσεων διαφόρων κομμάτων που λειτουργούν μέσα στα συνδικάτα».

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι γίνεται πόλεμος εναντίον του και για χτυπήματα κάτω από το τραπέζι τονίζοντας ότι ο Οίκος Ναύτου αποφασίσθηκε να ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ με τεράστια πλειοψηφία πάνω από 200 βουλευτών.

«Τότε δεν υπήρχαν εντάσεις. Υπάρχουν τώρα αντιδράσεις που περιμένει ο κόσμος να ανακάμψει; Αν είναι πράκτορας, ή ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, αγρότης τι συνέβη και προέκυψε τώρα το πρόβλημα; Τι συνέβη κι άρχισαν όλοι να αλλάζουν θέσεις κάνοντας τούμπες πολιτικές. Δεν υπάρχει θέμα που δεσμευτήκαμε και δεν το κάναμε» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.
ΠΗΓΗ: NEWSBEAST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου