Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΛΟΒΕΡΔΟΣ : ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Λίγες μέρες πριν προκηρυχτούν εκλογές ο Α. Λοβέρδος φρόντισε να ανανεώσει τη θητεία σε Διοικητές Νοσοκομείων, δεσμεύοντας την επόμενη κυβέρνηση με τους εκλεκτούς του. Μάλιστα η θητεία αρκετών Διοικητών λήγει το Μάιο και εάν τυχόν η νέα κυβέρνηση θελήσει να τους αποπέμψει θα πρέπει να τους αποζημιώσει με μισθούς δύο ετών, δεδομένης της απόφασης του ΣτΕ που κρίνει ως ανοησία τη διατύπωση «αζημίως για το δημόσιο» που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο για την περίπτωση που απολυθούν.
Ο Α. Λοβέρδος φρόντισε να γελοιοποιήσει ακόμη και το επιχείρημα ότι διορισμοί γιατρών δεν γίνονται, διορίζοντας γιατρό σε προσωποπαγή θέση με λαθροχειρίες τις οποίες έντυσε περικαλώς με το ένδυμα του νόμου.
Μόνο που το ένδυμα αποδεικνύεται κυριολεκτικά κουρέλι.

Συγκεκριμένα τοποθέτησε στο Νοσοκομείο Ρόδου γιατρό σε προσωποπαγή θέση δήθεν σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης. Μόνο που η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση δεν επέβαλε το διορισμό, αλλά αναπομπή στο Συμβούλιο Κρίσης και διενέργεια νέας κρίσης. Επιπλέον ο νομομαθής υπουργός Υγείας επικαλείται για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση άρθρο του νόμου 2519/97, το οποίο όμως έχει καταργηθεί με το άρθρο 33 του μεταγενέστερου νόμου 3209/2003!!
Τελικά αποδεικνύεται πως ο Α. Λοβέρδος είναι πάππας του ρουσφετιού. Εάν ο ελληνικός λαός κάνει το λάθος να επιτρέψει με την ψήφο του μετεκλογική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τότε είναι σχεδόν βέβαιη η παραμονή του Α. Λοβέρδου στο υπουργείο Υγείας, οπότε ο χώρος της υγείας θα ισοπεδωθεί ολοσχερώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου