Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΣΙΠΥ: ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 24-02-2012 ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23-02-2011

ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (885)

http://www.eopyy.gov.gr/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/Νέα%20-%20Ανακοινώσεις%20-%20Δελτία%20Τύπου/ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ%20ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ%20ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.xls

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23-2-2012
  Σε επίσκεψη του Γ. Γραμματέα Γιάννη Κλεινάκη στον ΕΟΠΥΥ σήμερα συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υποβολής των λογαριασμών, τις καταστάσεις και τις ομαδοποιήσεις των εξετάσεων. Εντός των αμέσων προσεχών ημερών θα υπάρξει η σχετική ανάρτηση. Πιθανότατα και εντός της αυριανής ημέρας
   Ζητήθηκε η διόρθωση των αναρτημένων καταστάσεων των εργαστηρίων με την προσθήκη της ειδικότητας που ασκεί κάθε  εργαστήριο και κάθε εργαστηριακός γιατρός. Ήδη  στα φυσικά πρόσωπα αναγράφεται και η ειδικότητα που ασκεί ο καθένας.
   Αναρτήθηκαν περί τα 150 νέα ονόματα  και  συνεχίζεται η επεξεργασία και των υπολοίπων που θα αναρτώνται σταδιακά  όπως γράφαμε και στο χθεσινό σημείωμα.
   Η μέχρι στιγμής συνεργασία μας με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ κρίνεται εποικοδομητική  και διαπιστώνουμε την  καλή θέληση για συνεργασία.
   Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους  που θέλουν να υποδείξουν βελτιώσεις στα συστήματα  να μας τις υποδείξουν στέλνοντας e-mail  στη διεύθυνση  posipy1@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   και εμείς θα τα επεξεργαστούμε  και θα τα μεταφέρουμε.
     Όσον αφορά τις πληρωμές των παλαιών λογαριασμών και οφειλών του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ δεν υπάρχει τίποτα νεότερο πέραν των όσων γράψαμε  σε προηγούμενο σημείωμα.     
   Επίσης εφιστούμε την προσοχή σας στις κακόβουλες  διαδόσεις που προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμό . Τα site  τόσο των πρωτοβάθμιων σωματείων όσο και της www.posipy.gr έχουν πλήρη και έγκυρη ενημέρωση .
         Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

     Λ. Αναγνώστου                                                                                Ι. Κλεινάκης

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή,αγαπητοί κύριοι της ΠΟΣΙΠΥ,μας προτρέπετε να συμβληθούμε με τον ΕΟΠΥΥ,τη στιγμή που ακόμα μας οφείλει όλα τα προηγούμενα(μιλάμε για 1.5-2 χρόνια για ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ),δεν έχετε καταφέρει τίποτα από όσα έχετε τόσο καιρό που συζητάτε (συλλογικές συμβάσεις,πληρωμή στο ακέραιο όλων των οφειλομένων,αύξηση στις εξευτελιστικές τιμές των περισσότερων εξέτάσεων)και δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο των συμβάσεων; Τα μεγάλα Διαγνωστικά θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί με τη συμπεριφορά τους(όλους τους δεχόμαστε από την αρχή)παρέσυραν στην κατρακύλα και πολλούς "μικρούς" συναδέλφους μας οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά εγκλωβισμένοι και τώρα πολλοί από αυτούς είναι στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης.Αυτός είναι ο σκοπός;Να κλείσουν όλοι οι "μικροί" και να επιβιώσουν μόνο οι μεγαλοκαρχαρίες;Είμαι εξοργισμένη με όλους σας και δεν εμπιστεύομαι πια κανέναν.Δεν ξέρω για ποιούς αγωνίζεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή